Een kleine impressie van wat de leden van Fit Lisse hebben laten zien tijdens de demodag. | Foto's: pr
Een kleine impressie van wat de leden van Fit Lisse hebben laten zien tijdens de demodag. | Foto's: pr Foto: pr

Fit Lisse viert 45-jarig bestaan

Lisse n Algemene Gymnastiekvereniging Fit bestaat dit seizoen 45 jaar. Op zaterdag 23 juni werd dit groots gevierd met een spectaculaire jubileumshow met als thema: 'Fit de wereld rond'.

Het wereldreisthema was tot in de details verwerkt. De tickets voor de show waren boardingpassen, het programmaboekje was in de vorm van een paspoort. En elke groep werd ingeleid met een eigen filmpje waarin de groep werd voorgesteld en het land dat de groep vertegenwoordigde. Van Mexico tot Italië en Oostenrijk, maar ook België en Nederland kwamen voorbij. De middag verliep gestroomlijnd, mede door de intensieve voorbereidingen van de jubileumcommissie, bestaande uit Zahra Bierman, Melanie Brouwer, Lusa Kaak, Wilbert Dekker, Samantha Brouwer, Susan Schoone en Claudio Booij, die uren hebben gestoken in de organisatie van deze dag. Maar ook dankzij de inzet van ruim 40 enthousiaste vrijwilligers, de leiding en bestuursleden. Hun werk werd bekroond met een fantastische show, blije gezichten van de deelnemers en een zeer enthousiast publiek. Tot slot werd het publiek nog getrakteerd op een eindshow waar alle 200 leden van de vereniging een dans uitvoerden op het nummer Colors van Jason Derulo. En een kleurrijk geheel was dit zeker. Jong en oud dansten vrolijk door elkaar en er word nog eenmaal gezwaaid met de vlaggen van alle landen die tijdens de show voorbij waren gekomen. Een spetterend einde van een geslaagde Jubileumshow waarna er door het bestuur en een aantal deelnemers alweer voorzichtig werd nagedacht over hoe dit overtroffen moet worden als de vereniging over vijf jaar maar liefst 50 jaar bestaat… Meer weten over deze gymnastiekvereniging? Bekijk www.fitlisse of www.facebook.com/fitlisse. Een uitgebreider verslag op www.lissernieuws.nl.


Muziekfestival op de ijsbaan

Beinsdorp n Op het ijsbaanterrein is zondag 1 juli voor de twaalfde achtereenvolgende keer keer het muziekfestival Beinsdorp Local Live.

Tussen 13.00 en 19.00 uur kan iedereen weer genieten van de verschillende talentvolle bands: X-plosion, Travelling R&R Circus en tot slot The Expired Faces. De dj's van Lightflash draaien in de pauze en sluiten het festival net als ieder jaar af. Het festival is gratis toegankelijk voor alle leeftijden. Op het veld is er eten en drinken verkrijgbaar met consumptiebonnen (alleen cash, geen pin). Voor de kids is er een springkussen , maar dat kan alleen de hele middag staan als er nog wat vrijwilligers zich melden om een halfuurtje toezicht te houden voor de veiligheid: bel of mail dan naar 0252-515142 of eiland@maatvast.nl.