Gluren bij de Buren zoekt kamer met piano

Lisse n Huiskamerfestival Gluren bij de Buren Lisse wil uw piano graag gebruiken.

Zaterdag 6 en zondag 7 oktober is het in Lisse weer 'Gluren bij de Buren', het culturele festival bij mensen aan huis. Op dit moment is er vooral nog behoefte aan een kamer met een piano. Voor sommige optredens die zijn aangemeld is een piano nodig en die neem je nu eenmaal niet makkelijk mee. Voor zaterdag is men op zoek naar een huiskamer in de Poelpolder, voor zondag in een van de overige delen van Lisse. Uw kamer hoeft echt niet groot te zijn, alle formaten zijn bruikbaar. Hebt u een piano in de kamer staan en lijkt het u leuk om muziek in uw huis te laten horen: meld u aan via www.glurenbijdeburen-lisse.nl of bel 0252-413133. Lijkt het u wat om zelf op te treden? Ook dat kunt u melden via de website. Reacties liefst voor 2 juli.


Geen concrete plannen Dirk

Lisse n Er zijn nog geen concrete (bouw)plannen voor de locatie van supermarkt Dirk. Wel heeft de gemeente Lisse de eigenaar van de grond, Brookland, gevraagd om na te denken over een ontwikkeling.

Omwonenden hebben de gemeente gevraagd duidelijkheid te geven over de status van eventuele plannen.

Onlangs heeft de gemeente een inloopavond voor inwoners georganiseerd om hen te informeren over het proces. Wethouders Van der Zwet en Van der Laan zijn in gesprek gegaan met de inwoners.

Volgens de gemeente is er vanuit Brookland nog geen concreet initiatief, ontwerp of plan. Zodra dit wel het geval is zullen de gemeente Lisse en Brookland contact zoeken met de direct omwonenden en belanghebbenden. Dit zal niet eerder zijn dan eind 2018.