Met geleende fiets een rondje Kaageiland

FIETSEN n Sinds kort is het op Kaageiland weer mogelijk een fiets te huren voor 2 euro. Op diverse plekken kan de fiets geleend en weer achtergelaten worden. Het zogenoemde fietsenplan is een initiatief van Stichting Promotie Kaag.

Er zijn tien fietsen aanwezig op het eiland. Met een munt van twee euro kan het slot van de fiets af. De fiets is alleen op het eiland te gebruiken. Op verschillende plekken op het eiland kan de fiets weer achtergelaten worden. Een van deze plekken is bij de veerpont. Bij inlevering van de fiets kunt u het muntstuk weer uit het slot halen. Het fietsenplan maakt dat het hele eiland door nog meer mensen ontdekt kan worden.


Je verveelt je geen moment!

Hillegom n Stichting vakantiewerk Hillegom houdt deze schoolvakantie weer verschillende activiteiten:

De kleutermiddag bij Jongerencentrum Solution op woensdag 25 juli van 13.30 tot 16.00 uur, de kookmiddag bij verenigingsgebouw van Cresendo op woensdag 1 augustus van 14.00 tot 18.00 uur. De bingo bij Jongerencentrum Solution op woensdag 8 augustus van 14.00 tot 16.00 uur. De filmmiddag bij Solution op woensdag 15 augustus van 14.30 tot 16.30 uur en de uitgaansdag naar Duinrell op woensdag 22 augustus van 9.00 tot 17.00 uur.

De eerste twee voorverkoop-momenten zijn al geweest. Zaterdag 21 augustus is er van 10.00 tot 11.00 uur bij Tabakshop Frank Evers aan de Mariastraat in Hillegom een laatste voorverkoop.

Maar aan de deur kunnen ook kaarten gekocht worden. Behalve voor de uitgaansdag: in verband met reserveringen kan hiervoor alleen in de voorverkoop in kaartje gekocht worden