Eetcafé Salvatori gaat weer van start in september

Lisse n Tjonge, wat een bijzonder warme zomer hebben we gehad. Wordt september een vervolg hierop? Wie weet... Maar bedenk wel: als de R is in de maand, is het weer niet altijd meegaand!

Bij buurthuis Salvatori staan de kookteams weer in de startblokken! Team Jamal trapt af op woensdag 5 september, die ons weer ongetwijfeld een Syrische lekkernij zal voorschotelen. Vervolgens gaat team Hans zijn beste beentje voorzetten. Dat gebeurt op woensdag 12 september. Nieuwsgierig naar hun kookkunsten? Geef je op! Dus wederom "Welkom" met hetzelfde recept, kom genieten en ontspannen en vergeet niet uw mok mee te nemen!

Kosten

De zaal van het eetcafé aan de Wagenstraat 33 gaat om 17.30 uur open. De maaltijd wordt tussen 18.00 en 19.30 uur genuttigd. De kosten bedragen voor volwassenen 5 euro en kinderen t/m 12 jaar eten mee voor 3 euro.

Aanmelden

Aanmelden voor het eetcafé: steeds op maandag bij Anneke Boogerd: 0641970366. Maar let op, voor 5 september is als uitzondering de aanmelding op dinsdag 4 september! Voor 12 september geldt gewoon weer aanmelden op de maandag ervoor. Buurtbewoners bellen tussen 08.30 - 09.00 uur, vrije aanmelding: 09.00 - 10.00 uur. Per telefoontje kunnen maximaal twee aanmeldingen worden gedaan.

'Vergeet vooral niet uw mok mee te nemen!'