Kitty van Dongen (rechts) viert met haar team het 30-jarig bestaan van de kapsalon aan de Broekweg.
Kitty van Dongen (rechts) viert met haar team het 30-jarig bestaan van de kapsalon aan de Broekweg. Foto:

Kitty's Hair Corner viert 30-jarig jubileum

Lisse n Aan de Broekweg 40A was het 2 september groot feest. Kapper Kitty van Dongen vierde met haar team Michelle, Daphne, Jinte en Thérèse én met haar klanten het 30-jarig jubileum van Kitty's Hair Corner tijdens een receptie.

Door Ruth Eppink

Op 1 september 1988 opende de toen 22-jarige Kitty haar grote droom: een eigen kapsalon. In de loop der jaren groeide die uit tot wat deze nu is: gezellig, laagdrempelig en met goede vakmensen. Afgelopen zomer werd de zaak nog opgefrist met onder meer nieuwe verlichting en een grote tafel die dit weekend volstond met lekkernijen, en sinds enige tijd kan men er ook terecht voor spray tanning, een gezond alternatief voor de zonnebank. "In een kwartiertje een mooie bruine teint, zonder UV-straling of kans op rimpels, echt ideaal", legt Kitty uit. Ze volgde samen met haar dochter een speciale opleiding om spraytechniek onder de knie te krijgen.

Advies

Voor Kitty en haar team is het heel belangrijk dat de klanten zich op hun gemak voelen. "Je kapsel is heel bepalend voor je uiterlijk. Daarom geven we vakkundig advies en streven we ernaar dat iedereen blij de deur uitgaat. En weer terugkomt! We zijn zuinig op onze bestaande klanten en hebben bijvoorbeeld een spaarsysteem waarmee ze korting kunnen krijgen", vertelt Kitty.

Tegen een klant die haar feliciteert met drie zoenen, zegt ze: "Je moet vieren wat er te vieren valt!" Het kenmerkt Kitty's vrolijkheid en enthousiasme als het aankomt op het kappersvak. Dan komt de hoogzwangere Daphne binnen, zij mag immers niet ontbreken op de groepsfoto voor de krant. Ze wordt warm onthaald door klanten en haar collega's. "Mijn team is heel belangrijk voor me", zegt Kitty. "We doen het samen, dus ik zorg ervoor dat ook zij bij elk jubileum betrokken worden. Toen we 20 jaar bestonden zijn we met het hele team naar Barcelona geweest en 5 jaar later hebben we Londen bezocht. Wat we nu gaan doen is nog even een verrassing, het wordt in ieder geval weer een reisje. We wachten even tot alles weer in rustig vaarwater is gekomen, want Michelle is net pas weer begonnen na haar zwangerschapsverlof en Daphne kan elk moment bevallen", aldus Kitty.

Ook eens kennismaken met Kitty's Hair Corner? Kijk voor alle informatie op www.kittyshaircorner.nl. Daar is ook meer te vinden over spray tanning. De kapsalon is te bereiken op 0252 - 419556.