Fun 4 Kids tijdens stakingsdag

Lisse n De leraren van het primair onderwijs uit Zuid-Holland en Zeeland gaan op 12 september wederom staken.

Gelukkig hoeven kinderen zich niet te vervelen op deze extra vrije dag, want Sportfondsen Lisse en BroSports slaan opnieuw de handen ineen. Net als tijdens de vorige stakingsdag op 12 december 2017 organiseren zij een sportief (dag)programma. Zo worden er onder andere stoere balspelen, archery tag, freerunning, klimmen, klauteren en nog veel meer georganiseerd.

Natuurlijk kunnen de kinderen tussendoor genieten van een gezond tussendoortje. Vanaf 08.15 uur kunnen de kinderen gebracht worden. Het ochtendprogramma duurt t/m 12.30 uur en dan kunnen de kinderen ook weer opgehaald worden.

Wanneer kinderen de hele dag willen blijven, kunnen zij ook blijven lunchen en nemen zij daarna een duik in het zwembad. Ouders kunnen voor meer informatie en het aanmelden van hun kinderen terecht op www.sportfondsenlisse.nl.


Poelpolder Park Event 2018

Lisse n De vierde editie van het Poelpolder Park Event vindt plaats op 23 september, georganiseerd door Evangelie Gemeente Lisse.

Het belooft ook dit jaar weer een prachtige middag te worden voor alle leeftijden in het Mondriaanpark aan de Gerard Doustraat.

Terwijl de kinderen zich laten schminken of zich uitleven op het springkussen, genieten volwassenen van een bakkie met iets lekkers. Er is livemuziek, een inspirerende boodschap en alle tijd om elkaar te ontmoeten. Zien we elkaar in het park op 23 september om 14.00uur?

Meer info staat op www.poelpolderparkevent.nl of mail naar info@eglisse.nl