Lisse ontvangt vierde ster KVO

Lisse n Al geruime tijd werken de ondernemers van Lisse samen met de gemeente, politie en brandweer samen om het winkelcentrum schoon, heel en veilig te houden.

Deze langdurige samenwerking is dit jaar bekroond met de vierde ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). De gehele werkgroep is ontzettend trots op dit behaalde resultaat. Op zaterdag 1 september is tijdens de opening van de 112-dag de vierde ster onthuld. Het KVO helpt de betrokken partijen gezamenlijk afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. De veiligheidsproblemen worden in kaart gebracht, oplossingen gezocht en maatregelen genomen. Indien gewenst met gratis begeleiding van een KVO-adviseur. Met maatregelen zoals (overval)preventietrainingen, betere openbare verlichting, georganiseerd toezicht en brandpreventie zorgen lokale partijen voor een schoon, goed onderhouden en veiligere omgeving.


Hersenstichting zoekt collectanten

REGIO n De collecte van de Hersenstichting wordt van 28 januari t/m 2 februari 2019 gehouden. De Hersenstichting is hiervoor nog op zoek naar collectanten.

Eén op de vier Nederlanders heeft een hersenaandoening. Deze aandoeningen hebben een enorme impact op de patiënt zelf én de omgeving. Daarom vraagt de stichting uw hulp. U kunt zelf aangeven in welke straat en hoeveel uur u wilt lopen. Aanmelden kan bij de regiovertegenwoordiger Lisette van Beekom 06-33323384, via het hoofdkantoor van de Hersenstichting (070-360 4816) of via de site www.hersenstichting.nl/steun-ons.