Gratis cursus jeu de boules

Lisse n Jeu-de-boulesvereniging Les boules fleuries houdt op de zondagen 30 september, 7 oktober en 14 oktober een (vervolg)cursus voor degenen die belangstelling hebben voor deze sport.

Gedurende twee uur maken de cursisten kennis met de diverse aspecten van de sport onder leiding van ervaren instructeurs. Les boules fleuries is een vereniging met meer dan 250 leden. Toch is er nog ruimte op het boulodrome voor meer leden, die ofwel in de wedstrijdsport zijn geïnteresseerd, ofwel op recreatief niveau willen spelen. Op meerdere dagdelen in de week kan er gespeeld worden. De cursussen vinden van 12.00 tot 14.00 uur plaats op het boulodrome, aan de Gerard Doustraat in Lisse. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden.


Veilig in en om het huis

HILLEGOM n HOZO houdt op 20 september en 2 oktober in samenwerking met de politie lezingen over veiligheid in en om het huis.

Op 20 september wordt de lezing door wijkagent René Nieuwenhuizen gegeven in Parkwijk (Parklaan 2) en op 2 oktober in Bloemswaard (Garbialaan 3). De lezingen starten om 14.00 uur en duren tot ongeveer 15:30 uur. De lezingen zijn gratis en iedereen is welkom. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden in Parkwijk of Bloemswaard, of via het nummer van HOZO (0252) 576 500. Meer info: info@hozo.nl, www.hozo.nl. of neem telefonisch contact op.


Training "Bewust Ondernemen"

Lisse n Speciaal voor startende ondernemers heeft het netwerk en platform Bewust Bollenstreek een trainingsprogramma opgesteld.

De training wordt gegeven door vijf ondernemers en start op maandag 17 september in De Loft in Lisse. Onderdelen zijn o.a.: je valkuilen kennen, je talenten gebruiken, doelen stellen, je website goed gebruiken en je social media efficiënt inzetten. Gedurende een half jaar zijn er individuele sessies en workshops en worden ondernemers aan elkaar gekoppeld als buddy. Wie wil groeien in ondernemerschap, kan zich nu nog aanmelden via www.bewustbollenstreek.nl. Daar is ook het volledige programma te vinden.