Afbeelding
Foto: pixabay

Workshop in 't KrantCafé goed ontvangen

Lisse n Dit seizoen is 't KrantCafé gestart met het organiseren van creatieve workshops. De eerste op vrijdag 7 september bleek een groot succes. Vele senioren hebben die dag de weg gevonden naar 't Poelhuys om zich te bekwamen in handlettering.

De volgende workshop is op vrijdag 5 oktober, opnieuw onder deskundige leiding van Patricia de Jong. Op het programma staat dan het maken van bronzen beeldjes. Deelnemers worden om 10.00 uur verwacht in 't Poelhuys; de workshop duurt tot 12.00 uur. Voor nadere informatie zie ook www.deparaplu-lisse.nl en www.prutsenpracht.nl

Deelname kost 5 euro per persoon, dit is inclusief een kopje koffie of thee. Om organisatorische redenen moet men zich vooraf aanmelden via telefoon 06-28408417 of via e-mail: prutsenpracht@gmail.com. De reeks duurt vooralsnog tot de aanstaande jaarwisseling. Bij voldoende belangstelling worden de workshops na de jaarwisseling voortgezet.


Open Deur Dagen van Bewust Bollenstreek

REGIO n Maak op vrijdag 28 en zaterdag 29 september gratis kennis met professionals van Bewust Bollenstreek. Zij openen de deuren van hun praktijk/winkel/restaurant voor een ieder die graag bewuster wil leven.

Belangstellenden kunnen meedoen met verschillende proeflessen zoals yoga flow, yoga nidra en yin yoga. Ze kunnen vragen stellen aan voedingsdeskundigen en kennismaken met homeopathie en bioresonantie. Ze kunnen ook ervaren wat een coach en een medium voor hen kunnen betekenen. De bijzondere kracht van opstellingen kan men ervaren in De Zilk, Lisse en Katwijk.

Twee hele dagen kan men zich laten onderdompelen in bewuster leven en wat onze eigen Bollenstreek hiervoor in huis heeft. En dat is veel! Inmiddels zijn 125 professionals aangesloten bij dit netwerk en platform. Stel zelf een route samen door de Bollenstreek voor deze twee inspiratievolle dagen voor een bewuster leven. Kijk wie er mee doet bij u in de buurt op de agenda van www.bewustbollenstreek.nl.