Afbeelding
Foto:

Verrassingen tijdens Korenslag

muziek n Naast alle voormalig prijswinnaars van Korenslag Bollenstreek heeft Popkoor Bloom ook twee verrassingskoren op het programma van 6 oktober aanstaande.

Het eerste verrassingskoor komt uit Amsterdam en is bekend van tv-programma's als Holland's Got Talent en Man Bijt Hond. Het koor was te zien op AT5 en doet regelmatig flashmobs in en buiten Amsterdam. Onlangs werkten zij mee aan een theaterproductie in de Beurs van Berlage met musicalsterren Maaike Widdershoven en Fred Butter.

Het tweede verrassingskoor komt uit Zaandam en beweegt zich al jaren aan de top van Barbershopsinging in Nederland. Bij de tweejaarlijkse Nationale Conventie is het negen keer kampioen geworden. Dit 40-koppig gezelschap vormt een showkoor en is een graag geziene gast in binnen- en buitenland.

Theater en afterparty

De grote hal van de Schelft wordt door Bloom omgetoverd tot een sfeervol theater. Het programma start om 19.00 uur en wordt afgesloten met een afterparty met medewerking van dj Richard.

Er is nog een beperkt aantal kaarten te koop bij het VVV-kantoor in de Dorpsstraat 8 en bij kapsalon Voluum, Havenstraat 11.


Golden oldies in Het Eiland

Beinsdorp n De band New Ambition staat zondag 14 oktober op het podium van Het Eiland in Beinsdorp.

Deze 7- koppige band speelt onder meer nummers uit de jaren '50 en '60. Een uitje voor de liefhebbers waarbij volop gedanst kan worden. Het optreden duurt van 16.00 uur tot 19.30 uur. Kaarten kosten 2,50 euro en zijn verkrijgbaar aan de deur, Rietkraag 5, per mail: eiland@maatvast.nl of via: 0252-515142.