In 8 weken heb je een goed beeld van het roeien. | Foto: pr
In 8 weken heb je een goed beeld van het roeien. | Foto: pr Foto: pr

Herfstcursus bij Roeivereniging Iris

LISSE n Al meerdere jaren organiseert Roeivereniging Iris een lentecursus; dit najaar is daar een herfstcursus aan toegevoegd. Inwoners van alle leeftijden uit de Bollenstreek en omgeving kunnen gedurende acht weken kennismaken met de roeisport.

Na acht lessen heb je een goed beeld van de roeisport, de gemoedelijke sfeer van de vereniging en kan je beslissen om door te gaan en lid te worden. Er wordt geroeid in een C4+, dit is een roeiboot met 4 roeiers plus een stuurman. Onder deskundige leiding maak je al na 1 tot 2 lessen je eerste halen op de Ringvaart. Het bereiken van de Kaag is sneller gerealiseerd dan je je nu kan voorstellen!

Coaches

Coaches fietsen mee langs de kant en een van de leden stuurt de boot, want veiligheid staat voorop.

Het bereiken van de Kaag is sneller gerealiseerd dan je denkt

De lessen worden gegeven op zaterdag, om 10.30 uur. De eerste les is op 20 oktober, we hebben plaats voor 8 roeiers. Deze herfstcursus kost 60,-, inclusief een kopje koffie in de sociƫteit na de training en is alleen voor volwassenen.

Jeugdtrainingen

Ben je jonger dan 18, dan ben je welkom bij de jeugdtrainingen. Je kan je aanmelden via roeien.lisse@gmail.com of via (06) 83 77 81 60.