Ad (links) en Kees Baaij in de pas geopende verswinkel, waar klanten volop kunnen proeven. | Foto&tekst: Ruth Eppink
Ad (links) en Kees Baaij in de pas geopende verswinkel, waar klanten volop kunnen proeven. | Foto&tekst: Ruth Eppink Foto&tekst: Ruth Eppink

Baaij Fresh weer open

Lisse n Na een verbouwing van bijna een maand werd woensdagavond de nieuwe versbelevingswinkel van de broers Ad en Kees Baaij aan de Kanaalstraat geopend.

Op donderdag konden klanten voor het eerst kennismaken met het nieuwe concept en dat deed men massaal. Ad Baaij: "Zowel woensdagavond als donderdag was het ontzettend druk. We hebben zoveel complimenten ontvangen over de inrichting, het ruime assortiment en de robuuste uitstraling van de winkel." Ook de dagen erna liep het nog storm en waren soortgelijke reacties te horen. Bij Baaij Fresh draait alles om vers, proeven en het contact met de klant. Of het nu gaat om vis, vlees of maaltijden: heel veel producten worden voor het oog van de klanten bereid en op diverse plekken in de winkel kan geproefd worden. De openingstijden zijn verruimd, zodat je na 18.00 uur nog terecht kunt voor een maaltijd, bijvoorbeeld. "Die gaan we overigens ook bezorgen", zegt Ad Baaij. Ter gelegenheid van de opening is er een speciale glossy uitgebracht met alle info over het familiebedrijf. Of kijk op www.baaijfresh.nl. Ad, Kees en het vertrouwde team staan klaar op Kanaalstraat 57-59.