Feestweek Lisse

RECTIFICATIE n Vorige week berichtte deze krant op de voorpagina over een incident bij een feest aan de Heereweg op de afsluitende donderdag van de feestweek.

Dit gebeurde onder de kop 'Feestweek in mineur ten einde'. De redactie betreurt dat hiermee de Harddraverijvereniging Lisse & omstreken en alle vrijwilligers tekort is gedaan, want de activiteiten van de feestweek zelf zijn zonder problemen verlopen. De Harddraverijvereniging kijkt juist terug op een zeer geslaagde en bijzondere feestweek. Het feest aan de Heereweg had niets van doen met de HDV.

Redactie LisserNieuws


Kledingactie

Lisse n De Diaconie/MOV-groep van de St. Agatha- en H.H. Engelbewaarders-parochie houdt zaterdag 13 oktober van 10.00 tot 12.00 uur een kledinginzamelingsactiein samenwerking met Sams kledingactie. De opbrengst is bestemd voor Cordaid/Mensen in Nood. Kleding en huishoudtextiel (schoeisel graag apart) kunnen in gesloten zakken worden afgegeven bij het Paus Franciscushuis naast de St. Agathakerk. Meer informatie op www.samskledingactie.nl.


Lisser Stefan in Boerenkalender

LISSE n Boerenzoon Stefan Duineveld uit Lisse is verkozen tot Mister Augustus op De Boeren Kalender 2019. Stefan: "Als boerenzoon weet ik maar al te goed welke vooroordelen er over boeren bestaan. Door middel van mijn deelname wil ik graag wat tegengas bieden en benadrukken dat boeren wel degelijk een hart hebben voor hun dieren. Daarnaast is zo'n foto op De Boeren Kalender ook gewoon een leuk aandenken voor later."

Benieuwd hoe Stefan erop staat? Kijk dan voor de foto even op www.lissernieuws.nl.