'Film stars don't die in Liverpool' bij FHL

LISSE n Het Filmhuis Lisse draait 23 oktober bij Floralis de Britse speelfilm Film stars don't die in Liverpool. Dit romantische drama maakte diepe indruk op het IFFR.

Een ooit geliefde Hollywood-actrice slijt haar dagen in kleine theaters. Op tournee door Engeland ontmoet ze de jonge acteur Peter Turner die al snel in de ban raakt van de legendarische femme fatale. Wat begint als een vurige affaire, ontwikkelt zich gaandeweg tot een diepe relatie. Hoewel Gloria bijna 30 jaar ouder is, blijkt Peter de enige persoon te zijn bij wie ze troost kan vinden. Hun passie en levenslust worden echter zwaar op de proef gesteld wanneer Gloria ernstig ziek blijkt te zijn. Weer een prachtrol voor Annette Bening, die in deze stijlvolle film een 55-jarige Hollywooddiva speelt. De film begint om 20 uur, kassa van Floralis (Floralisplein 69) open om 19.30 uur. Losse bezoekers betalen 7 euro, leden betalen, op vertoon van hun lidmaatschapspas, 6 euro. Het reserveren van plaatsen is niet mogelijk. Betalen kan alleen contant; pinnen is niet mogelijk.


Bridgen voor Unicef

Hillegom/Lisse De jaarlijkse Unicef bridgedrive staat gepland op zondag 18 november in de Nachtegaal. Dit is een landelijk evenement dat nu voor de vijfde maal plaatsvindt.

Er worden 24 spellen in zes lijnen gespeeld. Na afloop van de bridgedrive is er een grote verloting met mooie prijzen. Aanvang van de drive is om 11.00 uur en om 16.30 uur is de prijsuitreiking. De opbrengst is dit jaar bestemd voor kinderen die moeten vluchten voor oorlog en geweld. Omstandigheden waar zij niets aan kunnen doen, maar waar ze wel de hoogste prijs voor moeten betalen. Meer info over het bridgen bij: Gera van Rookhuizen, 0252-523833 en Janny Bruinsma, 0252-415751


Tip de redactie!

Hillegom/Liss n Ingezonden mails en foto's zijn altijd welkom op de redactie.

Mooie herfstplaatjes, of minder mooie zaken waar u zich als lezer aan stoort binnen de de gemeente bijvoorbeeld.

U kunt ze sturen naar: redactie@dehillegommer.nl of redactie@lissernieuws.nl.