Twee keer eetcafé Salvatori in november

Lisse n De eerste woensdag van de maand november start Salvatori weer met het eetcafé. Op 7 november roert het 'Meiden Kookteam' in de pannen en zoals gewoonlijk verklappen ze nog niet wat er op tafel komt. De week erna, op 14 november, is team Rob aan zet. En ook zij bereiden een weer niet te versmaden smakelijke hap.

Nog nooit geweest? Kom het gerust uitproberen en wees welkom; kom genieten en ontspannen en vergeet niet uw mok mee te nemen! Let op: van tevoren aanmelden is noodzakelijk.

Tekort

Voorlopig is het eetcafé er slechts twee keer per maand door een tijdelijk tekort aan kookteams. Vrijwilligers die graag hun kookkunsten in de praktijk willen brengen in een gezellige ambiance bij buurthuis Salvatori, kunnen contact opnemen met Marianne Brouwer, e-mail: marianne.brouwer@filternet.nl.

Aanmelden

De zaal van Salvatori aan de Wagenstraat 33 is open vanaf 17.30 uur, de maaltijd is tussen 18.00 en 19.30 uur. Kosten: volwassenen 5 euro, kids t/m 12 jaar 3 euro. Aanmelden voor het eetcafé: steeds op maandag voorafgaande aan het eetcafé bij Anneke Boogerd: 06 41970366. Buurtbewoners bellen tussen 08.30 en 09.00 uur, vrije aanmelding tussen 09.00 en 10.00 uur. Maximaal twee aanmeldingen per telefoontje.

Kom genieten en ontspannen en vergeet uw mok niet