Doe mee met Zwemmaatjes op 5 november

Lisse n 'Zwemmaatjes' is een samenwerking tussen WelzijnsKompas en Sportfondsen Lisse en wordt ondersteund door de Edwin van der Sar Foundation. Elke eerste maandag van de maand wordt Zwemmaatjes gehouden van 12.00-13.00 uur in Sportcentrum De Waterkanten.

Een-twee-drie het zwembad in, dat gaat niet voor iedereen even gemakkelijk. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van gezondheids-, mobiliteitsproblemen of een klein sociaal netwerk, waardoor men denkt nooit meer in een zwembad te kunnen komen. Speciaal voor deze groep wordt het project 'Zwemmaatjes' al een half jaar lang georganiseerd.

Warm water

Iedereen is welkom om samen met bijvoorbeeld partner, vriend, buurvrouw, familielid of mantelzorger (je 'maatje') op eigen tempo te bewegen in het warme water van Sportcentrum De Waterkanten. Dit sportcentrum is erop ingericht dat iedereen zonder problemen kan gaan zwemmen. Aanvang is 11.45 uur. Meedoen kost 5 euro per duo, dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Deelnemen

Om deel te nemen aan Zwemmaatjes kan er via de site van Sportfondsen Lisse (www.sportfondsenlisse.nl) aangemeld worden. Het is ook mogelijk om dit via de mail of telefonisch op te geven aan buurtwerker Dionne Scheepmaker: d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-453 315 45. Zij kan ook meer informatie geven. En mocht dit nodig zijn, dan gaat zij haar best doen om een maatje te vinden en/of vervoer te regelen.

WelzijnsKompas is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 12.30 uur, (0252) 75 71 00.