Afbeelding
Foto: pr

Kindervoorstelling in Koetshuis Keukenhof

Lisse n In het Koetshuis van Kasteel Keukenhof wordt zondag 4 november de jaarlijkse kindervoorstelling gehouden met de uitvoering van 'Nog lang niet naar bed'.

Het is een voorstelling voor kinderen vanaf vier jaar, waarbij hun ouders en grootouders natuurlijk ook welkom zijn. 'Nog lang niet naar bed' wordt gespeeld door Saskia Egtberts en Barbara de Wit, beiden professionele actrices / zangeressen uit de school van Herman van Veen. Zij worden begeleid door gitarist Robin Scherpen, die ook de muziek schreef.

Het verhaal gaat over een logeerpartijtje. Jet mag bij haar beste vriendinnetje Pip logeren. Maar als ze dan ineens van mama naar bed moeten, is de pret voorbij…. Pip en Jet maken een plannetje: ze willen de hele nacht wakker blijven. Want als je slaapt, mis je misschien wel spannende avonturen! Maar hoe blijf je wakker als je toch best een beetje moe bent? Ze besluiten elkaar verhalen te gaan vertellen. Hun fantasie komt tot leven en ze worden de hoofdrolspelers van hun zelfbedachte verhalen. Lukt het Pip en Jet wakker te blijven?

De voorstelling begint om 11.00 uur. Het Koetshuis is open vanaf 10.30 uur. Kaartverkoop en reserveren: www.kasteelkeukenhof.nl/concerten, cultureel@kasteelkeukenhof.nl of telefonisch 0252-465555.