Afbeelding
Foto:

Bridgedrive in 't Poelhuys

Lisse n Bridge Club Lisse houdt zondag 11 november haar tweede winterdrive van het seizoen 2018-2019. Deze vindt plaats in 't Poelhuys, Vivaldistraat 4.

De drive start om 14.00 uur. Graag om 13.40 uur aanwezig in verband met de betaling. De kosten bedragen 10 euro per paar, dit is inclusief twee hapjes, niet-leden NBB betalen 0,50 euro extra per persoon. Naast de nummers 1 van elke lijn is er ook voor andere paren in elke lijn kans op een prijs. De winterdrives staan open voor alle bridgers, dus ook thuisbridgers zijn welkom. Belangstellenden kunnen op drie manieren inschrijven: via een mail naar tc.bclisse@gmail.com, via de website www.nbbclubsites.nl/club/9020/ of telefonisch: 06-18941739. Men kan desgewenst ook inschrijven voor een uitgebreid Chinees buffet, aansluitend na afloop van de uitslag van deze drive, omstreeks 17.45 uur. Het buffet begint om 18.00 uur. De kosten voor dit buffet bedragen 11 euro per persoon.


Muziekschool opnieuw gecertificeerd

Hillegom n De Hillegomse Muziekschool voldoet als één van de eerste drie organisaties in Nederland aan de nieuwe eisen van Kwaliteit in Beeld, het certificeringskader voor bibliotheekwerk, cultuur en taal. Vorige week werd de muziekschool voor deze gelegenheid extra in het zonnetje gezet door CBCT, de uitvoeringsorganisatie achter het nieuwe kwaliteitskader Kwaliteit in Beeld en werd het certificaat officieel uitgereikt aan directeur Nadine Stolk. Ook wethouder Fred van Trigt was aanwezig om het bijbehorende gevelbordje te onthullen.

De Hillegomse Muziekschool vindt het belangrijk om in de muzieklessen maar ook in de activiteiten een zo hoog mogelijke kwaliteit te bieden. Om steeds een hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren is het belangrijk om als organisatie steeds kritisch naar jezelf te blijven kijken en verbeterpunten en nieuwe uitdagingen te blijven zoeken.
Het behalen van dit keurmerk is voor de Hillegomse Muziekschool geen eindpunt, maar een nieuw beginpunt om aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen met als doel om zoveel mogelijk inwoners van Hillegom in aanraking te brengen met muziek.