Repair Café Lisserbroek

LISSERBROEK n In verband met de spooktocht van 3 november is het Repair Café Lisserbroek voor een keer verschoven naar de tweede zaterdag van de maand.

Op 10 november is het Repair Café dus geopend in dorpshuis De Meerkoet (Krabbescheerstraat 1) voor reparatie van allerhande spulletjes. Ook voor kleding die vermaakt moet worden, kan men bij het Repair Café terecht. Openingstijden: 13.30 tot 16.00 uur. Heeft u nog vragen over reparaties, neem dan contact op met Willemke Schefferlie: (0252) 34 80 04. Repair Café Lisserbroek is een activiteit van Lisserbroek SamenMeer. Kijk voor informatie over alle activiteiten van Lisserbroek SamenMeer op www.lisserbroeksamenmeer.nl/.


Jaarvergadering IJs- en Skeelerclub

Lisserbroek n Op vrijdagavond 9 november aanstaande wordt de traditionele jaarvergadering van de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek gehouden.

Op de agenda staan de normale onderwerpen zoals het vaststellen van de jaarrekening van het afgelopen seizoen, de begroting voor het komend jaar, het jaarverslag van de secretaris en de bestuursverkiezing. Bijzonder onderdeel is de uitreiking van de vrijwilligersprijs. Na afloop is er een verloting met kans op mooie prijzen. De vergadering wordt gehouden in het eigen clubgebouw aan de Hillegommerdijk 53 in Lisserbroek. De vergadering begint om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Alle leden en belangstellenden zijn welkom.


KNRM op bezoek bij de PCOB

Lisse n KNRM staat voor Reddingswezen langs de kust. Jaarlijks redden 1300 professioneel opgeleide vrijwilligers meer dan 3000 mensen op zee en in het ruime binnenwater.

Donderdag 15 november komt een vertegenwoordiger van de KNRM vertellen en laten zien hoe het allemaal in zijn werk gaat. De KNRM staat 24 uur per dag klaar om onder alle weersomstandigheden uit te rukken. Nieuwsgierig? Woon dan deze bijeenkomst bij. Deze wordt gehouden in Rustoord, in zaal 'Het Bollenveld', nabij het restaurant. Aanvang 15.00 uur, zaal open vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis, koffie/thee 1 euro.