Pieten Vossenjacht

Lisserbroek n Voor het eerst in Lisserbroek kun je dit jaar meedoen aan een Pieten Vossenjacht door het dorp.

Sinterklaas en zijn gevolg zijn dan nog maar net in het dorp gearriveerd, maar de Pieten kunnen al bijna direct aan de slag. Op 25 november kan iedereen zich namelijk om 14 uur aanmelden bij De Nooduitgang aan de Krabbescheerstraat 1 en voor 1 euro kun je gaan zoeken naar de Pieten. De vossenjacht is geschikt voor alle leeftijden. Vind jij alle Pieten?


WorldWomen groot succes

Hillegom n De nieuwe vrouwengroep WorldWomen, elke vrijdagochtend in Plein28 en opgericht door Farahnaz en Armine, heeft de eerste maand glansrijk doorstaan.

Naar de eerste bijeenkomst kwamen twintig deelnemers. De vrouwen maakten kennis met elkaar en elkaars culturen. De weken erna kwam steeds een flink aantal deelnemers bij elkaar. Inmiddels is het programma voor de rest van het jaar bekend. Het programma is gemaakt aan de hand van de ideeën en wensen van de vrouwen die de bijeenkomsten hebben bezocht.

Programma dit jaar

16/11: Oudhollandse spelletjes

23/11: Turkse koffie en baklava

30/11: creatief met Sinterklaas

7/12: bewegen op muziek

14/12: kerstversieringen maken

21/12: de langste nacht

De vrouwengroep wil ontmoeting tussen vrouwen van verschillende achtergronden en culturen mogelijk maken en ze de kans geven van elkaar te leren en elkaar te helpen. Elke vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur in Plein28, Henri Dunantplein 28. Deelname 1 euro per keer, inclusief koffie/thee. Meer info: www.plein28.nl of bel Marije Pots: 06-406 44 805.