Popkoor Bloom zoekt nieuwe leden. | Foto: pr
Popkoor Bloom zoekt nieuwe leden. | Foto: pr Foto:

Topduo in Koetshuis

Lisse n In het Koetshuis van Kasteel Keukenhof treden dinsdag 20 november Joachim Eijlander (cello) en Klára Würtz (piano) op.

Joachim Eijlander(1975) speelde samen met vele bekende musici en is oprichter van het Rubens Quartet.

Klára Wúrtz is een Hongaarse pianiste, die sinds 1996 in Amsterdam woont. Ze doceert aan het Utrechts Conservatorium. Bij het concert in het Koetshuis spelen Eijlander en Würtz de beroemde Arpeggione sonate (D.821) van Franz Schubert en een aantal van zijn liederen, bewerkt door Friedrich A. Kummer. Daarnaast klinkt de sonate opus 19 van Serge Rachmaninov. Het concert begint om 20.15 uur, Koetshuis open vanaf 19.30 uur. Kaartverkoop en reserveren: www.kasteelkeukenhof.nl, cultureel@kasteelkeukenhof.nl of telefonisch 0252-465555


Popkoor zoekt talent

regio n Altijd al ambitie gehad om te zingen bij een koor? Kom dan dinsdag 27 november kijken bij de openbare repetitie van Popkoor Bloom.

Bloom is op zoek naar een talentvolle alt, een heldere sopraan, een toegewijde tenor en minstens twee trouwe bassen tussen de 20 en 50 jaar. Popkoor Bloom is een koor van enthousiaste zangers en zangeressen en zingt eigentijdse (pop)muziek die spannend gearrangeerd zijn voor vier tot zes stemgroepen. Engelstalige en Nederlandse liedjes die bij uitvoeringen uit het hoofd en met groot plezier worden gezongen. Bloom treedt minimaal 12 keer per jaar op voor commerciële organisaties, zorginstellingen of in samenwerkingsverband met een koor of orkest.

Het koor repeteert in Noordwijkerhout, in het clubhuis van scouting Bosgeest aan de Van der Weijdenlaan 2b.

Aanmelden kan via: info@popkoorbloom.nl, meer info staat op: www.popkoorbloom.nl.