Afbeelding
Foto: pr

Respect in Hillegom

politiek n Het CDA roept alle inwoners van Hillegom op om mee te denken over hoe in Hillegom respectvoller met elkaar om te gaan.

Uit onderzoek blijkt steeds weer dat mensen zich zorgen maken over de manier waarop we met elkaar omgaan. Zien we nog wel om naar elkaar en, voelen we ons nog wel gerespecteerd op straat? CDA Hillegom lanceert tijdens de Week van Respect het 'Hoe respectvol is Hillegom?' onderzoek op cda.nl/respect.

In het onderzoek wordt onderzocht hoe mensen in Hillegom vinden dat het met respect gesteld is en wat er beter kan. Door middel van gastlessen en andere activiteiten op scholen, sportclubs en in de wijk, draagt de organisatie van de Week van Respect bij aan een tolerante en respectvolle samenleving. Het CDA ondersteunt dit initiatief van harte, ook in Hillegom. Fractievoorzitter Kees Langeveld zegt hierover: 'Respect betekent oorspronkelijk omzien naar. Dit is onmisbaar in een samenleving. Ook in Hillegom!'

De resultaten van de enquête zullen later bekend worden gemaakt.


Benthe heeft Gouden Stem

LISSE n Benthe Jansen uit Uithoorn heeft op vrijdag 9 november talentenjacht De Gouden Stem 2018 gewonnen in Het Café in Lisse. Deze talentenjacht werd georganiseerd in samenwerking met AC media & Events.

De zangeres won een mooie bokaal en een optreden ter waarde van 250 euro in dit café. Een deskundige jury, bestaande uit de Leidse zanger Ray Benjamin, bekend van Bloed, zweet en tranen, Ivo Vittali, zanger van de Band Xcusa en Michael John Lagendijk, zanger en muzikant, hadden de moeilijke taak om de winnaar van deze talentenjacht te kiezen. Het bleek een nek-aan-nekrace, want er was veel talent op deze avond. Uiteindelijk ging de tweede plaats naar Dennis Haverlag en een gedeelde derde plaats was voor het rappersduo D & G en zanger Chris Bruijn.