Afbeelding
Foto:

Sint bij Tikkie

Hillegom n Jeugdtheatergroep Tïkkie komt al vele jaren op de zondag na de intocht van Sinterklaas naar Hillegom om haar sinterklaasvoorstelling te spelen.

Een goede start van de sinterklaastijd. Ook dit jaar wordt de voorstelling op twee tijdstippen gespeeld, dus er is plek voor iedereen:

zondag 18 november, aanvang: 11.30 uur en 14.30 uur. Het is een familievoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar. Entree: 6,50 euro. Locatie: Kulturele Raad aan de Prinses Irenelaan 16. Kaarten bij Frank Evers (contant) , via de website SCBH.nl of op de dag zelf aan de kassa (contant).


Heropening internetcafé

Hillegom n Het internet café van Plein28 heeft nieuwe computers. Maandagmiddag 19 november wordt het internetcafé feestelijk heropend.

Op 19 februari vond er in Leer- & Ontmoetingscentrum Plein28 (toen nog `t Pluspunt) het 'Verrijk je Buurt Inspiratiecafé' plaats. Fonds1818 en WelzijnsKompas gingen op zoek naar inwoners van Hillegom met een goed idee voor de buurt waarin zij wonen: zij wilden dolgraag de zéér verouderde computers in Plein28 laten vervangen door nieuwe computers. Er werd een aanvraag ingediend bij Fonds 1818 en deze werd enige tijd later gehonoreerd. Met dank aan Fonds1818 zijn er vervolgens dan ook twee nieuwe computers aangeschaft. Inmiddels zijn deze door enthousiaste vrijwilligers van de computerinstuif geplaatst en kunnen ze gebruikt worden. Tijdens de openingstijden van Plein28 kan iedereen gratis gebruik maken van het internetcafé (indien de activiteiten het toelaten).

Zo'n mooie aanwinst (en gulle donatie) moet natuurlijk gevierd worden: de vrijwilligers nodigen daarom iedereen uit om het vernieuwde internetcafé feestelijk te openen. Dit gebeurt maandag 19 november tussen 15.00 en 16.00 uur in Plein28.

Meer info: Marije Pots, coördinator Plein28: m.pots@welzijnskompas.nl / 06 - 40644805 of kijk op: www.plein28.nl.