De Gewoonste Zaak komt met Golden Guests

Lisse n Golden Guests staat voor een reeks bijzondere optredens. De beste acts, bands en muzikanten keren terug op het podium van De Gewoonste Zaak voor een gratis concert.

De aftrap is zondag 18 november met de meest toonaangevende Jimmy Hendrix tribute: The Hendrix Alive Project. Na twaalf jaar toeren, festivals en grote podia in binnen- en buitenland is deze act nog altijd wild, loud & exciting. Het gaat dan ook om een fantastische tribute. Gitarist Eelco Bisschop speelt met verve de muziek van de grote meester. Oftewel: hoe Hendrix wil je het hebben? Sluit je ogen en je bent terug in de tijd… De Gewoonste Zaak is open om 14.00 uur. Aanvang van het concert is rond 15.00 uur. Het optreden is gratis.


Filmhuis Lisse draait The Place

Lisse n Bij het Filmhuis Lisse (in Floralis, Floralisplein 69) draait dinsdag 20 november om 20.00 uur de Italiaanse speelfilm The Place.

Een mysterieuze man zit dag in dag uit aan een tafeltje in de bar The Place. Hier ontvangt hij zijn 'klanten', die hem vragen hun soms onmogelijke wensen te realiseren. Een mooier uiterlijk, een kind genezen, weer kunnen zien, God hervinden…de zwijgzame man ontvangt de meest uiteenlopende verzoeken. In ruil voor zijn hulp vraagt hij deze mensen iets voor hem terug te doen. Wanhopig in hun zoektocht naar hervonden geluk zijn zij soms bereid een hoge (morele) prijs te betalen. Hoeveel hebben ze er daadwerkelijk voor over om hun wensen uit te laten komen? De film van regisseur Paolo Genovese is genomineerd voor 7 belangrijke Italiaanse filmprijzen. Publieksfavoriet op Imagine Filmfestival.

De kassa opent om 19.30 uur. Losse bezoekers betalen 7 euro, leden betalen 6 euro op vertoon van hun lidmaatschapspas. Het reserveren van plaatsen is niet mogelijk. Betalen kan alleen contant, niet via pin.