Curiosamarkt bij Salvatori

Lisse n Bij buurthuis Salvatori aan de Wagenstraat 33 wordt zaterdag 24 november tussen 10.00 en 15.00 uur weer een leuke en gezellige curiosamarkt gehouden.

Wat heeft deze twee keer per jaar gehouden markt te bieden? Ondanks de kleinschalige omvang heel veel! Geniet na een vluchtige rondgang eerst van een hete kop koffie, eventueel met een heerlijk stukje homemade gebak. Bekijk de diverse stands daarna nauwkeuriger. Er is een ruim aanbod van boeken, waaronder kinderboeken, en ontdek al het speelgoed, lp's en cd's, legpuzzels en leuke bloemstukjes. En natuurlijk het grote aanbod curiosa-artikelen! Vergeet ook de inwendige mens niet. Tijdens lunchtijd worden er pannenkoeken gebakken, er zijn broodjes kroket, lekkere soep, en het broodje bal is weer terug! Iedereen is welkom. Help mee, doe mee en koop mee. De opbrengst is voor het onderhoud van het gebouw en het Salvatori-project.


Dank winkeliers!

Hillegom n De bingoavond van 10 november, georganiseerd om het feest van het 25-jarig bestaan van het Tandem Team een financiƫle ondersteuning te geven, was een groot succes.

De zaal was gevuld met vrolijke Hillegommers die het Tandem Team wilden ondersteunen. Er werden drie bingorondes gespeeld en er was ook een loterij. Het team bedankt alle deelnemende winkeliers van Hillegom voor hun inbreng en het bestuur en de vrijwilligers van het KWJ-Gebouw voor het beschikbaar stellen van de zaal en hun hand- en spandiensten tijdens de bingoavond.


Collecte van het Leger des Heils

Hillegom n Vrijwilligers van het Leger des Heils gaan van 26 november tot en met 1 december langs de deuren met de collectebus. De opbrengst is bestemd voor lokale activiteiten waarmee het Leger des Heils sociale eenzaamheid bestrijdt.

Steeds meer mensen zijn op zichzelf teruggeworpen en niet iedereen redt het alleen. Voor deze mensen biedt het Leger des Heils een vangnet door bijvoorbeeld maaltijdprojecten, schuldhulpverlening, kledingwinkels en de soepbus. Voor deze buurtgerichte activiteiten ontvangt het Leger des Heils geen subsidie. Deze activiteiten worden dus volledig betaald uit donaties.