Winterdrive van BC Lisse

Lisse n Bridge Club Lisse houdt zondag 9 december haar derde winterdrive van het seizoen 2018-2019

Inschrijven kan op drie manieren via de mail: tc.bclisse@gmail.com * via de website: www.nbbclubsites.nl/club/9020/ of telefonisch:06-18941739. De winterdrive wordt gehouden in 't Poelhuys, Vivaldistraat 4. De drive start om 14.00 uur. Graag om 13.40 uur aanwezig in verband met de betaling. De kosten bedragen10 euro per paar, dit is inclusief twee hapjes; niet-leden NBB betalen 0,50 euro extra per persoon. Naast de nummers 1 van elke lijn is er ook voor andere paren in elke lijn kans op een prijs. De winterdrives staan open voor alle bridgers, dus ook de zogeheten thuisbridgers zijn welkom. Inschrijven voor een uitgebreid Chinees buffet (11 euro per persoon) is ook mogelijk. Dit buffet is aansluitend na afloop van de uitslag van deze drive die rond 17.45 uur bekend wordt gemaakt. Het buffet begint om 18.00 uur. Vanzelfsprekend staat deelname aan het buffet buiten de bridgedrive.


Robot bouwen in de bieb

Hillegom n Kinderen van 9 tot en met 12 jaar zijn woensdag 10 december welkom in de bieb aan de Sportlaan 1 om een robot te maken van Lego.

Young Engineers geeft een gratis workshop van 14.00 tot 15.30 uur. Reserveer een kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl. Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl


Fio winterfair

Hillegom n Op het Fioretti College Hillegom is donderdag 13 december een winterfair in kerstsfeer.

De winterfair duurt van 17.00 tot 19.00 uur en wordt gehouden in de centrale hal op het Fio aan de Van den Endelaan 5a. Iedereen is welkom en de entree is vrij. Te koop: door de leerlingen gemaakte kerstproducten en lekkernijen. Te winnen: prijzen, geschonken door Hillegomse winkeliers, tijdens de tombola. Te bekijken: een kunstexpositie, gemaakt door de Fioretti leerlingen. Te doen: allerlei workshops, verzorgd door de sector Zorg en Welzijn. Te beluisteren: diverse optredens door de schoolband en leerlingen

De opbrengst van de Winterfair is dit jaar voor het goede doel.


Kerstklaverjas bij FC Lisse

Lisse n De Supportersclub FC Lisse organiseert op vrijdag 14 december in het clubgebouw het kerstklaverjassen.

Deze jaarlijks traditie wordt gespeeld met koppels. De koppels betalen zes euro. Er zijn leuke prijzen te winnen. Opgeven voor de kerstklaverjasavond verloopt via Sandra van Ruiten: svruiten@hotmail.com. De klaverjasvond begint om 20.00 uur.