Kerstavonddienst bij SWG Lisse

Lisse n Bij de Samenwerkings Gemeente Lisse is 24 december om 19.30 uur de kerstavonddienst in de kerk aan de Veldhorststraat 48.

De avond wordt muzikaal begeleid door een band. Er is volop ruimte voor samenzang. De kerk wil met elkaar vieren dat Jezus voor ons op aarde is gekomen en dat we daardoor niet meer bang hoeven te zijn. Na afloop kan men nog nagenieten of napraten onder het genot van een drankje en wat lekkers. Van harte welkom!


Kreda geeft politie Poolse les

Regio n Zeventien agenten uit de hele politie-eenheid Den Haag verdiepten zich de afgelopen drie maanden in de Poolse taal en cultuur.

Behalve tien taallessen namen de agenten deel aan workshops over thema's die een rol spelen in het leven van Polen in Nederland. Ook bezochten zij diverse bedrijven en instellingen. Voor dit project werkte de politie nauw samen met de Stichting Kreda, die als doel heeft activiteiten te ontwikkelen voor Poolse migranten, zodat zij zich beter thuis voelen in Nederland en beter kunnen integreren.


Workshop in 't KrantCafé

Lisse n De workshops die Patricia de Jong aan senioren geeft in 't KrantCafé bij 't Poelhuys, gaan ook in 2019 door.

De eerste workshop is op vrijdag 4 januari van 10 tot 12 uur in 't Poelhuys: sneeuwpop maken van bloempotten. Deelname kost € 6,50, dit is inclusief gebruik van materiaal en een kopje koffie of thee. Vooraf aanmelden verplicht, via 06-28408417 of e-mail:
prutsenpracht@gmail.com.