LisserNieuws jaaroverzicht

REDACTIE n Voor u ligt de laatste reguliere editie van LisserNieuws voor 2018.

Net na de kerst valt het Jaaroverzicht op de mat en de eerste editie van 2019 verschijnt op woensdag 2 januari. Sluitingsdatum voor kopij: zondag 30 december. De redactie wenst iedereen fijne feestdagen toe en een gezellige en veilige overgang naar het nieuwe jaar.


Bereikbaarheid WelzijnsKompas

KERSTVAKANTIE n WelzijnsKompas Hillegom-Lisse is van maandag 24 december t/m 1 januari 2019 op beide locaties gesloten.

De medewerkers wensen iedereen fijne feestdagen toe en zijn op 2 januari weer van 09.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar op 0252-757100.


Kerst met Zanglust

CONCERT n Ouderenkoor Zanglust verzorgt vrijdag 21 december een sfeervol kerstconcert in de grote zaal van dienstencentrum De Beukenhof.

Zanglust oefent elke donderdagmorgen in De Beukenhof. Het koor heeft ook dit jaar vol enthousiasme de liederen voor dit concert ingestudeerd. De samenzang brengt het juiste kerstgevoel naar boven. Het geheel staat onder leiding van dirigent de heer W.B. Visser, met aan de piano de heer A. Alberts. Ook wordt een prachtige kerstverhaal verteld. De uitnodiging voor dit concert geldt voor alle senioren van Lisse en omgeving. Deze middag is mede georganiseerd in samenwerking met Fonds 1818. Het concert begint om 14.30 uur en de toegang is gratis. Kom op tijd, het aantal plaatsen is beperkt.