Afbeelding
Foto:

Zonnebloemjubilarissen gehuldigd

Hillegom n De afdeling Hillegom-Beinsdorp heeft de afgelopen kerstdagen gevierd in aanwezigheid van burgemeester Arie van Erk en zijn echtgenote met haar gasten en vrijwilligers in Villa Flora.

Voorzitter Don van Zuijlen heette de aanwezigen en ds. Coosje Verkerk ging voor in de oecumenische kerkdienst die in het teken stond van "Een luisterend oor" waarbij de zaal tijdens de overweging muisstil was. Twee jubilarissen werden door Van Zuijlen in het zonnetje gezet voor hun inzet van hun zonnebloemwerk: Ans Mol, 10 jaar vrijwilliger, bezoekt mensen en is actief met de loten verkoop en luisterde de kerstviering vele jaren op met het door haar gezongen Avé Maria. Zij ontving de zilveren speld, de oorkonde, een boeket en applaus. Jacques Dierikx, ook 10 jaar vrijwilliger, bezoekt zijn gasten, helpt bij activiteiten waaronder de jaarmarkt, kerstviering, ledenvergaderingen en is al 6 jaar penningmeester. Hij ontving de zilveren speld, de oorkonde, een boeket en applaus.


Geslaagde heropening internetcafé

Hillegom n Het internet café van Plein28 heeft met dank aan Fonds1818 nieuwe computers en recentelijk werd het nieuwe internetcafé feestelijk heropend.

Luke van Putten, vrijwilliger bij de computerinloop en ambassadeur van SeniorWeb sprak de aanwezigen toe. Daarna werden de computers officieel onthuld. Van het internetcafé kan gratis gebruik gemaakt worden tijdens de openingstijden van Plein28 (indien de activiteiten het toelaten). Voor wie rustig wil kunnen werken achter de computers, is van 12.00 tot 14.00 uur doorgaans het meest geschikt, voornamelijk op maandag, woensdag en vrijdag. Meer info via Marije Pots: m.pots@welzijnskompas.nl / 06 - 40644805 of: www.plein28.nl.