Begin 2019 gezond met Zwemmaatjes

Lisse n Zwemmaatjes is een samenwerking tussen WelzijnsKompas en Sportfondsen Lisse en wordt ondersteund door de Edwin van der Sar Foundation.

Elke eerste maandag van de maand wordt Zwemmaatjes gehouden van 12.00-13.00 uur in Sportcentrum De Waterkanten. Meedoen kost 5 euro per duo, inclusief een kopje koffie of thee.

Een-twee-drie het zwembad in gaat niet voor iedereen even gemakkelijk. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van gezondheids- of mobiliteitsproblemen. Of men heeft een klein sociaal netwerk waardoor men denkt nooit meer in een zwembad te kunnen komen. Speciaal voor deze groep wordt het project 'Zwemmaatjes' al een jaar lang georganiseerd. Iedereen is welkom om samen met bijvoorbeeld partner, vriend, buurvrouw, familielid of mantelzorger (je 'maatje') op eigen tempo te bewegen in het warme water van Sportcentrum De Waterkanten. Dit sportcentrum is erop ingericht dat iedereen zonder problemen kan gaan zwemmen. Om deel te nemen aan Zwemmaatjes kan men zich aanmelden via www.sportfondsenlisse.nl. Of mail/bel Dionne Scheepmaker: d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-453 315 45.