Den Skyldige bij FHL

Lisse n Bij Filmhuis Lisse draait dinsdagavond 15 januari de Deense speelfilm "Den Skyldige" (The Guilty) van regisseur Gustav Moller.

Den Skyldige speelt zich volledig af in een alarmcentrale, waar rechercheur Asger Holm een noodoproep ontvangt van een vrouw die zegt dat ze ontvoerd is. Als de verbinding wordt verbroken, doet Holm vanaf zijn bureau alles om de vrouw te redden. Publiekswinnaar IFFR 2018.

Vertoningsadres: Floralis, Floralisplein 69. De kassa opent om 19.30 uur, de film begint om 20.00 uur. Losse bezoekers betalen 7 euro, leden betalen, op vertoon van hun lidmaatschapspas, 6 euro. Het reserveren van plaatsen of kaartjes is niet mogelijk. Betalen kan alleen contant.


80's party in De Greef

Lisse n In De Greef, Ruishornlaan 21, gaat men zaterdag 19 januari een paar decennia terug in de tijd met een 80's party.

Muziek uit de jaren 80: dat brengt ongetwijfeld herinneringen boven. Evenementenbureau ENTERTAINIT! verzorgt onder meer de muzikale invulling met professionele dj en showverlichting. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via FloralisLisse.nl en aan de kassa van Floralis voor 6 euro per stuk. Aan de deur van De Greef bedraagt de entree 7,50 euro. Aanvang: 21.00 uur.

Er gebeurt steeds meer in De Greef voor jong en oud. Op zaterdag 2 februari staat de derde editie van Rockit Festival gepland met twee live bands! Volg @DeGreefLisse op Facebook of Instagram.