Workshop persbericht schrijven

Hillegom n Welzijnskompas houdt een workshop PR voor vrijwilligers van verenigingen en organisaties in de Bollenstreek.

In twee uur tijd leren de deelnemers meer over het schrijven van een goed persbericht. Hoe is dat opgebouwd? Wat hoort er allemaal in te staan? Hoe zit het met het meesturen van een foto? Garantie voor plaatsing is niet verzekerd, maar kans op plaatsing wordt vergroot wanneer tekst en foto op een goede manier worden aangeleverd. Ook wordt besproken welke lokale media er zijn en hoe ze te bereiken. De workshop is een aanbod van Welzijnskompas Lisse Hillegom, en wordt verzorgd door Remco Out van Hillegom Online. Out is tevens correspondent bij De Hillegommer. De workshop is donderdag 21 februari van 19.30 tot 21.30 uur bij Plein 28, op het Henri Dunantplaeiein 28. Deelname is gratis voor vrijwilligers. Inschrijven via: www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl. Meer informatie: Marian Kofoed m.kofoed@welzijnskompas.nl of via: 06-34576929.


Healing Rooms in De Lisbloem

Lisse n De eerste Healing Rooms Bollenstreek - Haarlemmermeer vond 14 januari plaats in De Lisbloem, Orion 2-4 te Lisse.

Bij Healing Rooms is iedereen welkom die een nood heeft op wat voor vlak dan ook. Er wordt met een klein team gebeden voor genezing, verandering of herstel in de situatie waar jij gebed voor vraagt. Mensen uit diverse kerken in de regio zijn hierin betrokken. Healing Rooms in De Lisbloem is elke tweede en vierde maandagavond van de maand tussen 19.30 en 21.00 uur. Meer informatie: Wim Verkerk 06-44999433.