Impressie nieuwbouwplan Kruishoorn aan de Grevelingen in Lisse. | Foto: Van der Hulst Bouwbedrijf
Impressie nieuwbouwplan Kruishoorn aan de Grevelingen in Lisse. | Foto: Van der Hulst Bouwbedrijf Foto: Van der Hulst Bouwbedrijf

Wonen met een Plus

Lisse n Van der Hulst Bouwbedrijf organiseert de informatiebijeenkomst 'Wonen met een Plus' op donderdagavond 24 januari in Museum de Zwarte Tulp in Lisse. Deze avond vertellen Yvonne van der Hulst (directeur Van der Hulst Bouwbedrijf) en Adriaan Harthoorn (4YEF/Plusleven) alles over Plusleven.

Van der Hulst Bouwbedrijf startte vorig jaar met Nul-op-de-Meterwoningen (NOM). Zij vonden echter dat er nog wel een tandje bij kon en introduceerden daarom in samenwerking met 4YEF/Plusleven de Plus-op-de-Meterwoningen (POM). De woningen zijn gasloos en wekken meer energie op dan voor normaal gebruik van de woning nodig is. In de nieuwe wijk Hooghkamer in Voorhout bouwt Van der Hulst momenteel 33 POM-woningen. Ook in het nieuwbouwplan Kruishoorn aan de Grevelingen in Lisse worden de woningen Plus-op-de-Meter: dit betekent niet alleen gasloos, maar ook nog eens heel energiezuinig gebouwd.

De bijeenkomst 'Wonen met een Plus' begint om 19.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden: www.vanderhulstbouwbedrijf.nl/wonenmeteenplus. Deze avond is informatief en geen start verkoop.