Afbeelding
Foto:

Reünie voor veteranen

oproep n Ieder jaar, dit keer op 25 mei, organiseert de reünie- en nazorgcommissie van onder meer Javaveteranen een grote landelijke reünie voor pakweg 200 Indië-veteranen en hun begeleiders.

Voor de daarbij te houden loterij kan de organisatie voor deze grote groep nog best wat leuke prijzen gebruiken. Met prijzen uitgekozen van ingeleverde Douwe Egberts-punten wordt deze dag voor de eens zo stoere oud-strijders in de jeugdige leeftijd van 90+ een nog groter plezier.

Na afloop van de reünie krijgt iedereen een nieuwsbrief met verslag en foto's van deze dag.

Het landelijke evenement is dit keer in de kazerne in Oirschot.

Veteranen vanuit het hele land, ook uit de Bollenstreek, komen dan bij elkaar. Voor meer informatie en aanmelding stuur een mail naar: Marianne Pragt, voorzitter en secretaris reünie-en nazorgcommissie 2-6RI, T-Brigade en Javaveteranen, marianne.lankhuizen@gmail.com.


Inschrijving Rotary Bridgedrive open

streek n Rotaryclub Lisse-Bollenstreek houdt vrijdag 12 april voor de twintigste keer de jaarlijkse bridgedrive om de CNB-trofee.

De drive is in het CNB Handelscentrum aan de Heereweg 347 in Lisse. De zaal gaat open om 19.00 uur en de drive start om 19.45 uur. Het is mogelijk om gratis tev parkeren in de parkeergarage onder het CNB- gebouw. Voor de deelnemers zijn er verschillende prijzen te winnen. De drive staat open voor geoefende en beginnende bridgers. Het inschrijfgeld is 35 euro per paar. Dit is inclusief koffie of thee bij ontvangst. De netto opbrengst van de drive is bestemd voor de Jan Beenakker Stichting, die kansarme kinderen in Uganda de mogelijkheid biedt om naar school te gaan. Inschrijving via: www.rotarybollenstreek.nl/bridgedrive of mail: bridgedrive@rotarylissebollenstreel.nl. Vermeld bij inschrijving naam, telefoonnummers en spelniveau.


Samen boerenkool eten in de Bollenstroom

Hillegom n Welzijnskompas, het Raamwerk, Zorgbalans en de Willibrordusparochie organiseren weer een maaltijd in de Bollenstroom aan de Mgr. Van Leeuwenlaan 3.

Deze gezamenlijke maaltijd staat gepland op dinsdag 12 februari om 18.00 uur.

De koks bereiden een winterse boerenkoolstamppot en natuurlijk een verrassend toetje. Inclusief een afsluitend kopje koffie of thee kost deze maaltijd vijf euro per persoon. Iedereen die houdt samen eten en nieuwe mensen ontmoeten is welkom. Telefonisch aanmelden kan tot en met donderdag 7 februari bij Welzijnskompas: 0252-757100 (van 9.00 tot 12.30 uur) of mail: info@welzijnskompas.nl.