Afbeelding
Foto: pr

Vijfde winterdrive BC Lisse

Lisse n Bridge Club Lisse houdt zondag 10 februari haar vijfde winterdrive van het seizoen 2018-2019.

Deelnemers kunnen inschrijven via de mail: tc.bclisse@gmail.com, via de website: www.nbbclubsites.nl/club/9020/ of telefonisch: 06-18941739. De winterdrive wordt gehouden in 't Poelhuys, Vivaldistraat 4. De drive start om 14.00 uur. Graag om 13.40 uur aanwezig in verband met de betaling. De kosten bedragen 10 euro per paar, dit is inclusief twee hapjes. Niet-leden NBB betalen 0,50 euro extra per persoon. Naast de nummers 1 van elke lijn is er ook voor andere paren in elke lijn kans op een prijs. De winterdrives staan open voor alle bridgers, dus ook 'thuisbridgers' zijn welkom.

Deelnemers kunnen zich desgewenst ook inschrijven voor een uitgebreid Chinees buffet, aansluitend na afloop van de uitslag van deze drive (rond 17.45 uur). Het buffet begint om 18.00 uur. De kosten hiervoor bedragen 11 euro per persoon.


Hoogste podium voor Team Fierce van MLX

Lisse n Team Fierce van MLX Musical & Dance uit Lisse heeft zondag voor de eerste keer mee gedaan aan een danswedstrijd.

In het Kennemer Theater Beverwijk deden de meiden mee aan We Know You Can Dance op het onderdeel Street/hiphop. Dat deden ze zo goed dat ze eerste zijn geworden. Onder leiding van Mabel Lamers en Milly Oosterberg hebben ze aan iedereen laten zien hoe leuk dansen is en hoe fijn het is om dit op het podium te mogen doen.


Fietsmaatjes Hillegom/Lisse

REGIO n Stichting Fietsmaatjes Hillegom/Lisse wil het mogelijk maken dat mensen die niet (meer) zelfstandig kunnen of willen fietsen, samen met een fietsmaatje op een duofiets in de omgeving kunnen toeren. De kosten zijn 3 euro per dagdeel/keer. Op dit moment is er plaats in het rooster voor nieuwe gasten en vrijwilligers. De stichting hoopt op deelname uit Lisserbroek. Interesse? E-mail coordinatorlisse@fietsmaatjeshillegomlisse.nl of bel Marjan Jager: 06-55565756. Meer informatie over de stichting staat op www.fietsmaatjeshillegomlisse.nl.