FC Lisse-veiling met Viggo Waas

Lisse n FC Lisse organiseert zijn jaarlijkse veilingavond op vrijdag 15 maart. Ook deze keer is het de organisatie, in handen van vrijwilligers van FC Lisse en 'Veiling op je club' weer gelukt om, in de persoon van cabaretier Viggo Waas, een bekende spreker naar Lisse halen.

De veiling vindt wederom in de kantine plaats en wordt ook deze editie voorafgegaan door een VIP-borrel. Er worden later op de avond in de kantine 300 items geveild, een gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Aan het einde van de avond is de trekking van de veilingloterij. De opbrengst van de avond komt deels ten goede aan maatschappelijk partner Support Casper. Deze stichting doet onderzoek naar de behandeling van alvleesklierkanker.

Cabaretier, acteur en programmamaker Viggo Waas opent de veiling om 20.30 uur in de kantine. Hij geeft voorafgaand aan de veiling om 19.00 uur een presentatie tijdens een sponsorborrel. Waas werd bekend met zijn imitaties bij het programma Kopspijkers en de cabaretgroep Niet Uit Het Raam (NUHR).

Meestervoorspeller

Op Radio 538 verwierf Viggo bekendheid als 'meestervoorspeller'. "Ik voorspel dat 15 maart een prachtige avond voor FC Lisse gaat worden", aldus Viggo. Na de opening zal veilingmeester Ad van Zelst, bijgestaan door notaris Jaap Boon, van start gaan met het veilen van de items. Het veilingboekje met daarin alle items wordt binnenkort aan de leden en sponsors gepresenteerd en is dan ook te downloaden op www.fclisse.nl.