Klaverjassen en knutselen bij Speeltuin Marijke

Lisse n Bij Speeltuin Marijke aan de Crocussenstraat is in februari weer van alles te doen. Naast spelen in de speeltuin kun kinderen er terecht voor creatieve activiteiten en wordt er geklaverjast.

Er is op woensdag 20 februari een creatieve middag voor kinderen van 5 t/m 8 jaar. Kom gezellig langs en neem gerust een vriend(innetje) mee. Het is van 14.00 tot 15.30 uur. Leden mogen gratis meedoen, niet-leden betalen 2,50 euro.

Voor de volwassenen is er een klaverjasavond op donderdag 21 februari. Vanaf 20.00 uur staat de koffie klaar en worden de kaarten geschud. Kosten: 5 euro per koppel.


Sportinstuif

Hillegom n In de voorjaarsvakantie, op vrijdag 1 maart, vindt in samenwerking met verenigingen en sportaanbieders een sportinstuif plaats.

Het wordt een sportief spektakel voor kids tussen de 4 en 15 jaar tussen 13.00 tot 15.00 uur in De Vosse aan de Vosselaan 152. De zaal is open vanaf 12.30 uur en de entree is 2 euro per persoon.

Aanmelden kan via de Facebookpagina van Hillegom in Beweging. Meer info: Paul de Bree, 06-52722312 of mail naar: pdebree@sportsupport.nl.


Webinar over groeimindset

OPVOEDING • Het Centrum voor Jeugd en Gezin houdt op 14 maart in samenwerking met Tischa Neve een webinar over groeimindset bij kinderen. Het is bedoeld voor ouders met kinderen tussen 2 en 18 jaar.

In dit webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve je tips om de groeimindset van je kind(eren) te vergroten. Een webinar vol eyeopeners, voorbeelden en veel praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen.

Kinderen met een groeimindset geloven dat ze zichzelf steeds kunnen blijven verbeteren en ontwikkelen. Dat je talenten alleen het startpunt zijn en dat je steeds kunt blijven groeien door te oefenen en ervaring op te doen. Deze manier van denken kan je kind enorm helpen om zelfvertrouwen op te bouwen en te groeien op alle gebieden. En het goede nieuws is: je kunt je mindset veranderen, en ouders kunnen hun kinderen helpen om die groeimindset aan te leren of te behouden.

Wil jij je kind helpen om leren leuk te vinden, vertrouwen te krijgen in zijn of haar eigen kwaliteiten en positief denkend door het leven te gaan? Meld je dan snel aan. Dit webinar vindt plaats op donderdag 14 maart van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar: www.cjgcursus.nl.