Vlooienmarkt in De Waterkanten

Lisse n In sportcentrum de Waterkanten aan de Sportlaan 21 is zondag 3 maart een vlooienmarkt. Er zijn die dag leuke kramen met enkele duizenden gebruikte artikelen te vinden.

Een vlooienmarkt biedt particulieren de gelegenheid om zolder- of schuuropruimingen, uit de hand gelopen verzamelingen of te krap / te ruim zittende kleding op een lucratieve manier op te ruimen. De markt is open van 09.30 tot 16.00 uur en de toegang bedraagt 2,50 euro (kinderen t/m 11 jaar en onder begeleiding zijn gratis). Gratis parkeren is mogelijk op loopafstand van de sporthal. Voor meer informatie of reserveringen, bel met organisatieburo Mikki, 0229-24 47 39/24 46 49 Of kijk op internet: www.mikki.nl.


Hillegomse Bronnen over milieu

HILLEGOM n Ecologie en milieu zijn actuele thema's. Deze staan ook centraal in de avond van Hillegomse Bronnen op woensdag 20 februariin De Vonk, achter de Maartenskerk om 20.00 uur.

De meesten van ons weten dat Werelddierendag gevierd wordt op 4 oktober, de feestdag van de heilige Franciscus van Assisi. Franciscus had een bijzondere band met de natuur, Gods schepping. Hij gaf deze liefde door aan zijn volgelingen, de broeders en zusters van de franciscaanse familie. In het kader van Hillegomse Bronnen zal de Franciscaner pater Fer van der Reijken te gast zijn om te spreken over ecologie. Hij doet dit aan de hand van de rondzendbrief 'laudato si', die paus Franciscus in 2015 schreef. Kosten: 3 euro incl. koffie of thee. Opgave: Yvonne Elzenga 0252-516451 of Dolf Weijers 0252-521659.


HOZO houdt Open Huis

Hillegom n In het kader van de Week van Zorg en Welzijn houdt HOZO op zaterdag 16 maart van 11 tot 15 uur een Open Huizenroute en wandelpuzzeltocht langs Bloemswaard, Parkwijk en Maronia.

Op deze dag worden de woonzorgcentra Bloemswaard en Parkwijk én de binnentuin van woonzorgcentrum Maronia opengesteld voor publiek. Iedereen is welkom. Lees verder op www.dehillegommer.nl.