Ramona, Monique en Marina zijn er weer klaar voor! | Foto: pr
Ramona, Monique en Marina zijn er weer klaar voor! | Foto: pr Foto: pr

Voorjaarseditie kledingbeurs BrandNewVintage komt er weer aan

Lisse n De dagen worden weer langer en hopelijk mogen de winterjassen binnenkort ook weer een slinger naar zolder krijgen. Ramona van Berkel, Monique Klein en Marina Duwel zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van de kinderkledingbeurs BrandNewVintage Lisse voor het voorjaar.

Ramona: "De najaarsbeurs in oktober was wederom een groot succes. We hebben weer gebruik mogen maken van Jenaplanschool De Waterval. Op de verkoopavond gebruiken we de hele hal en dat is ook echt nodig, gezien de vele kleding die ingebracht wordt. We zijn erg blij dat we hier weer terecht kunnen voor de voorjaarsbeurs." Monique: "Het succes van BrandNewVintage is mede te danken aan alle klanten die hun kleding komen inbrengen. Duik maar weer achter in de kast op zoek naar stoere hemdjes, korte broeken, luchtige jurkjes, speelse rokjes en T-shirts die te klein zijn geworden, maar waarvan het zonde is om weg te gooien." Marina: "Het blijft leuk om zoveel mensen tevreden de deur uit te zien gaan met de mooie gekochte kleding! Als kleding niet verkocht wordt, mag het wederom gedoneerd worden door degene die het ingebracht heeft, aan Kledingbank Teylingen of Stichting Elburg Helpt Gambia!"

Kleding inbrengen kan op maandag 1 en dinsdag 2 april van 19.00 tot 21.00 uur. De verkoop vindt plaats op woensdag 3 en donderdag 4 april van 19.00 tot 21.00 uur. Locatie: Jenaplanschool De Waterval aan de Judith Leijsterstraat 2 (hoek Frans Halsstraat) in Lisse. Alle inbrengvoorwaarden zijn te vinden op www.brandnewvintage-lisse.nl.