Afbeelding
Foto: pr

Elfde editie modelspoorbeurs in De Nachtegaal

Lisse n Voor de elfde keer wordt in Lisse een modelspoorbeurs gehouden. Dit gebeurt zaterdag 2 maart in de Tulpenzaal van restaurant De Nachtegaal, Heereweg 10.

Liefhebbers van modelspoortreinen, eigenaren van een modelspoorbaan en hobbyisten die diorama's en maquettes bouwen kunnen op deze beurs hun hart ophalen. Bezoekers zijn welkom tussen 10.00 en 15.00 uur om te kijken, kopen en mogelijk ook ruilen. Het is een beurs voor en door hobbyisten.

Het organisatiecomité streeft ernaar deelnemers uit te nodigen die gezamenlijk een zo gevarieerd en uitgebreid assortiment bieden. Een van de deelnemers is de NZH hobbyclub uit Haarlem, zij tonen een Märklin oldtimertreinbaan in schaalgrootte H0. Ook kunnen bezoekers hun trein of locomotief door een specialist tegen een vriendenprijsje laten nakijken of repareren, of laten taxeren. De modelspoorbeurs wordt twee keer per jaar georganiseerd, in het voor- en najaar.

Nieuwsgierig geworden? Stap gerust eens binnen en neem de (klein)kinderen mee, de toegang is gratis. Automobilisten kunnen bij het restaurant en op Meer en Duin er tegenover gratis parkeren. De haltes van bus 50, bus 361 en bus 90 van Arriva zijn voor de deur.