Afbeelding
Foto: pr

Jazzy Sunday verhuist naar Haven4

LISSE n In Partycentrum Haven4 is zondag 3 maart een gezellige jazzmiddag met Wouter Kiers . Hiermee verhuist de traditionele jazzmiddag van Floralis naar Haven4.

Deze eerste zondag van maart heeft drummer en organisator Pim de Boer de bekende saxofonist Wouter Kiers gecontracteerd. Pim verzorgt met zijn Friends tevens de muzikale begeleiding.

Wouter Kiers is een bekende verschijning in de Nederlandse muziekwereld en is een graag geziene gastmuzikant bij talloze bands. Zo speelde hij onder meer op het North Sea Jazzfestival en het Haagse Parkpop. Naast zijn eigen jazz- en swingformatie Wouter Kiers Quartet richtte hij in 2015 de nieuwe jazzfunk en rockband De Nieuwe Band Van Wouter Kiers op. Met zijn kwartet speelt hij bekende jazznummers in de traditie van Eddie 'Lockjaw' Davies, Ben Webster, Boots Randolph e.a. Wouter geniet onder collega-saxofonisten een hoog aanzien.

Hij is een echte alleskunner, getuige ook het succes met zijn eerdere saxrockband Blood, Sweat en Kiers, die 10 jaar bestond. Door zijn veelzijdigheid en enthousiasme staat hij garant voor een heerlijke middag met zowel ingetogen als ook uitbundige swing-jazz.

Wouter wordt begeleid door pianist Cajan Witmer, bassist Hans Ruigrok en Lisser Pim de Boer op drums.

Het optreden begint zondag 3 maart om 14.30 uur. Adres: Haven 4 in Lisse, de toegang is gratis.