Muntenveiling in 't Poelhuys

Lisse n De muntvereniging Lisse en omstreken houdt dinsdagavond 12 maart een munt- en bankbiljettenavond in t' Poelhuys, Vivaldistraat 4.

De zaal gaat om 19.00 uur open voor clubleden en belangstellenden. Dan heeft de veilingmeester al gezorgd dat er honderd kavels klaarliggen die door middel van opbod verkrijgbaar zijn. Ook kunnen bezoekers ruilen met medeverzamelaars, of iets kopen bij de munthandelaren. Om 20.30 uur begint dan de veiling. Rond 21.30 uur gaat de laatste kavel onder de hamer. In de pauze is er nog een grote verloting waarbij deelnemers waardebonnen kunnen winnen die ze voor munten of bankbiljetten bij de handel in kunnen ruilen. Leden hebben gratis toegang, voor niet-leden bedraagt de entree 5 euro. Lid worden kan ook; voor 22,50 euro is men het hele jaar lid en kan men 10 clubavonden bezoeken.


Infoavond over PS verkiezingen

verkiezingen n In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezing en de verkiezing voor het Hoogheemraadschap van Rijnland op 20 maart organiseren de gezamenlijke netwerken van de VVD in de Duin- en Bollenstreek een informatieavond in de Nachtegaal in Lisse.

VVD-kandidaten uit de regio zullen vertellen waarom het voor de inwoners van de Duin en Bollenstreek belangrijk is dat er mensen uit de streek ons daar vertegenwoordigen. Met de volgende kandidaten zijn alle gemeenten in de Duin en Bollenstreek vertegenwoordigd. Voor de Provinciale Staten: Bastiaan Zuyderduyn uit Katwijk, Sabrina van der Lubbe uit Teylingen, Sanneke Zandbergen – Nulkes uit Noordwijkerhout, Aleid Ringelberg uit Hillegom. Voor het Waterschap: Ineke van Steensel- van Hage uit Teijlingen en Bas Knapp uit Noordwijkerhout. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. De entree is gratis.