Oud-keeper van onder meer het Nederlands Elftal, Hans van Breukelen. Als ambassadeur van Support Casper bezoekt hij de FC Lisse Veiling, waar zijn boek 'Maak je comeback' te koop is. | Foto: Casper Rila
Oud-keeper van onder meer het Nederlands Elftal, Hans van Breukelen. Als ambassadeur van Support Casper bezoekt hij de FC Lisse Veiling, waar zijn boek 'Maak je comeback' te koop is. | Foto: Casper Rila Foto: Casper Rila

Van Breukelen bij FC Lisse Veiling

Lisse n Hans van Breukelen is een van de speciale gasten tijdens de tiende veilingavond van FC Lisse op vrijdag 15 maart.

De voormalig keeper maakt zijn debuut als ambassadeur voor Support Casper, waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek naar alvleesklierkanker, zie www.supportcasper.nl. Hans verloor zijn vrouw Karin aan deze ziekte.

Hij brengt 15 maart een bedrijfsbezoek aan een FC Lisse-sponsor en bezoekt daarna de VIP-borrel in Haven4 en de veilingavond. Hans veilt dan onder andere een VIP-bezoek aan PSV, waarbij hij de kopers mee uit eten neemt en met hen een wedstrijd bezoekt. Het veilingmagazine wordt bij de leden bezorgd, maar is ook digitaal in te kijken: www.fclisse.nl/voetbal/fc-lisse-veilingmagazine-10.