Team Buurtwerk in de buurt

Hillegom n WelzijnsKompas zet zich in voor zorg en welzijn in de buurt, dicht bij de mensen. Met het team buurtwerk willen zij bijdragen aan het welzijn van buurtbewoners én de sociale kwaliteit van buurten.

Team Buurtwerk gaat 'erop af'. De komende drie maanden zijn zij aanwezig in en rond Maartensheem in Hillegom. De gehele maand maart zijn zij op maandag en donderdag tussen 15.00 en 17.00 uur te vinden in woonzorgcentrum Parkwijk, Parklaan 2, in het grand café. Het is mogelijk vragen te stellen over de buurt en/of persoonlijke vragen op het gebied van welzijn. Medewerkers zijn te herkennen aan de blauwe WelzijnsKompas jasjes en zijn voorzien van een goedgevulde buurtkoffer met onder andere een 'Ken je buurt' spel, vragenlijsten en gesprekskaarten om de behoefte en talenten van de buurt goed in kaart te brengen. Voor vragen en/of informatie kan contact met Carlijn French worden opgenomen: C.French@welzijnskompas.nl, 06 – 45162321 dan wel (0252) 757 100 tussen 9.00 en 12.30 uur.

WelzijnsKompas is de welzijnsorganisatie voor bewoners in Hillegom en Lisse. WelzijnsKompas helpt buurten leefbaar maken en ondersteunt kwetsbare bewoners om zichzelf (weer) te redden en mee te doen in de samenleving.


Vrijwilligersdag WelzijnsKompas

Hillegom n Voor de vrijdagochtend is Welzijnskompas op zoek naar een receptievrijwilliger voor de locatie in Hillegom. Een vrijwilligersplek voor iemand die kennis en ervaring wil delen, iets nieuws wil leren of nieuwe mensen wil ontmoeten.

De receptie is het eerste aanspreekpunt voor de klanten, vrijwilligers, mantelzorgers en relaties. Receptiewerk bestaat uit telefonie en mail, maar ook uit het ontvangen van bezoekers en het verrichten van licht administratieve werkzaamheden.

Welzijnskompas zoekt ook nog een vrijwilliger voor de vrijdag tussen de middag voor het rondbrengen van maaltijden in Lisse. Een uitgebreide beschrijving van beide vacatures staat op onze website www.welzijnskompas.nl. Wie interesse heeft, kan contact opnemen met Lia van Lierop via info@welzijnskompas.nl of bellen tussen 9.00 en 12.30 uur naar (0252) 757 100.