Exposeer in de kunstetalage

Lisse n Het hele jaar door zijn in de gerenoveerde kunstetalage van WéPé Mondzorg aan de Kanaalstraat 102 diverse kunstwerken zoals schilderijen en pentekeningen te zien van kunstenaars uit de Bollenstreek.

De led-verlichting en warmtevrije lampen in de praktijketalage zorgen voor een warme sfeer en mooie uitstraling van de exposities die veelvuldig wordt bekeken door voorbijgangers. Al jaren stelt mevrouw Wilma Schoorl van de mondzorgpraktijk de etalage beschikbaar aan kunstenaars uit de Bollenstreek die afwisselend hun werken tentoonstellen. Coördinator hiervan is Henk Arts. In de maanden augustus en september zijn in de etalage ook werken van docenten van de Volksuniversiteit te bezichtigen. Belangstellenden kunnen zich dan inschrijven voor verschillende cursussen.

Ook interesse om uw kunstwerken in de kunstetalage te exposeren? Neem dan contact op met Henk Arts via e-mail: henkarts1@ziggo.nl.


Orgelconcert in Agathakerk

LISSE n De Stichting Vrienden van het Adema-orgel presenteert op zaterdag 6 april om 20.15 uur het eerste orgelconcert van het nieuwe seizoen in de St. Agathakerk.

Rien Donkersloot, organist van onder meer de Sint Joriskerk in Amersfoort en beiaardier, bespeelt die avond het monumentale Adema-orgel. Donkersloot (Rotterdam, 1985) speelt werken van Sir Charles Villiers Stanford, Sergei Rachmaninov, Jean Langlais, Jean Roger Ducasse en Charles-Marie Widor.

De toegang tot het concert is gratis, na afloop is er een collecte om de onkosten te bestrijden. Iedereen is welkom. Voor meer informatie zie www.ademavrienden.nl en lees verder op www.lissernieuws.nl.