Zelf een paasei versieren tijdens de workshop in 't KrantCafé.
Zelf een paasei versieren tijdens de workshop in 't KrantCafé. Foto: pr

Paasdecoratie maken in 't KrantCafé

Lisse n In 't Poelhuys (Vivaldistraat 4) is op elke eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur een gevarieerd aanbod van allerlei vormen van handenarbeid. Zo gaan we op vrijdag 5 april, vlak voor Pasen, een wollen paasei versieren.

Tijdens deze workshop in 't KrantCafé krijgen de deelnemers een paasei van wol van ongeveer 28 cm hoog. De wol is voor de workshop gevormd en hard geworden door middel van een ballon, houtlijm, bloem en water.

Deelnemers knippen een rond/ovaal gat in het ei en kunnen het ei vervolgens aan de binnenkant en buitenkant versieren met groene sisal stro, pompoenkonijntjes, eieren, mandje met paaseitjes, lint, bloemetjes, vogeltjes en andere decoratie.

Het is leuk om het ei thuis in een strokrans, pot of schaal te zetten. Ook kan het opgehangen worden. Senioren zijn op deze vijfde april hartelijk welkom. Het is bij Patricia altijd gezellig. Voor nadere informatie zie ook www.deparaplu-lisse.nl en www.prutsenpracht.nl.

Deelname kost 5 euro per workshop. Om voldoende materiaal in huis te hebben, moet u zich vooraf aanmelden via telefoon: 06-28408417 of e-mail: prutsenpracht@gmail.com.