Stichting KookSaam is blij met het bedrag dat ze kreeg.| Foto: pr
Stichting KookSaam is blij met het bedrag dat ze kreeg.| Foto: pr Foto: pr

Dolle 5 Euro Dagen van Lemon Hill groot succes

Lisse Op initiatief van Lemon Hill (winkel met tweedehands merkkleding aan de Heereweg 199) zijn begin maart de "Dolle Goede Doelen Dagen" geïntroduceerd. Tijdens deze dagen werden door Lemon Hill, Merano Mannenmode, Liss'Kids en Grimbergen Boeken leuke acties gehouden om geld op te brengen voor Stichting KookSaam in Lisse.

Zo werd bij Lemon Hill mooie merkkleding voor slechts 5 euro verkocht (de Dolle 5 euro Dagen). Jolijn Koopmans, eigenaresse Lemon Hill, vertelt: "Het was een groot succes, er kwamen heel veel mensen uit de Bollenstreek en zelfs helemaal uit Rotterdam en Den Haag speciaal voor deze actiedagen. De hoge opbrengst is daarnaast te danken aan onze inbrengers die hun kleding geschonken hebben aan het goede doel."

De totale opbrengst van maar liefst 1.126,50 euro is afgelopen week overhandigd aan Stichting KookSaam.

Via de Facebook-pagina van Lemon Hill en Je bent (ook) Lisser als… konden fans meedenken over het goede doel. Stichting KookSaam werd veel genoemd en door hun activiteiten zijn ze gekozen tot het goede doel van de Dolle Goede Doelen Dagen. De stichting geeft hier jongeren met een verstandelijke uitdaging de kans om de diverse facetten van de horeca te leren en zichzelf hierin te ontwikkelen. Stichting KookSaam is enorm onder de indruk van het bedrag: "Wow, bedankt! Zo mooi om te zien hoeveel mensen aan ons dachten en hoe enorm veel geld er is opgebracht, daar kunnen we ontzettend veel moois van organiseren. Bedankt allemaal!"