Afbeelding
Foto:

Theaterconcert in Kulturele Raad

Hillegom n Alex Roeka verzorgt zaterdag 6 april om 20.30 uur een theaterconcert in de Kulturele Raad, met als titel: En toen ineens.

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies.

In zijn programma's maakte hij maar hoogstzelden gebruik van oude nummers. Daarom wordt het nu tijd de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in een jubileumvoorstelling terug in het licht te halen. De fans zullen blij zijn liedjes als Neem Dit Kleine Hart Van Mij, Vuur En IJs, Kermis In Ravenstein, Lege Ochtendkroeg en vele andere weer in het theater te kunnen horen. En mensen die Alex Roeka niet kennen, kunnen de schade inhalen en zullen aangenaam verrast worden door de persoonlijke kracht van zijn repertoire.

'En toen ineens' laat in een programma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar.

Adres van de Kulturele Raad : Prinses Irenelaan 16. Kaartjes voor deze voorstelling kosten 15 euro en zijn te koop via de website SCBH.nl of via Frank Evers (contant) of 's avonds aan de zaal (contant).


Spullen voor Jeugdwerk

DeZilk n Jeugdwerk De Zilk zit weer te springen om overbodige huisraad.

Gooi oude spulletjes niet weg! Spullen die al jaren op zolder, in de kelder of in het schuurtje staan en die nu echt wel eens weg kunnen. Deze zullen worden verkocht op de jaarlijkse rommelmarkt; dit jaar op zondag 14 april tussen 10.00 en 15.00 uur.

Wat kunnen zij gebruiken? Eigenlijk alles wat voor een ander nog bruikbaar is, zoals boeken, speelgoed, kleding, glaswerk, schilderijen, huishoudelijke artikelen, kleine meubeltjes, elektrische apparatuur en nog veel meer. Jeugdwerk deze nog prima kan verkopen om hun kas weer wat te spekken. Met de opbrengst van de Rommelmarkt worden er verschillende jeugdgroepen gedraaid en gaan de kinderen op zomerkamp. Neem contact op met Jeugdwerk via www.jeugdwerkdezilk.nl.