Afbeelding
Foto:

Verkoop 64 woningen Vossepolder van start

Hillegom n In de Vossepolder, op de locatie tussen de oude manege en de Ringvaart wordt vanaf 1 mei elk moment de verkoop verwacht van 64 nieuwbouw koopwoningen.

Het is de vurige wens van de gemeente Hillegom dat zo veel mogelijk Hillegomse woningzoekenden in aanmerking komen voor de aankoop van een woning in dat bouwplan. Wetgeving weerhoudt de gemeente ervan dat af te dwingen in de ontwikkeling van het bouwplan. Daarom raadt de gemeente Hillegom serieus geïnteresseerden aan zich zo snel mogelijk aan te melden via www.nieuwbouw-vossepolder.nl omdat de verkoop in eerste instantie verloopt naar volgorde van inschrijving. Het gaat om vrije sector koopwoningen voor starters, doorstromers, ouderen. De projectontwikkelaar is BPD, Bouwfonds Property Developent.

Verduurzaamd

Het bouwplan betreft (prijzen indicatief): 18 appartementen (327.000 euro), 20 starterswoningen (249.500 euro), 11 doorstromerswoning (311.750 euro), 8 doorstromerswoningen special (345.000 euro), 6 twee onder een kap woningen (564.000 euro), en 1 vrijstaande woning (620.000 euro). Alle woningen zijn glansloos en verduurzaamd. De start van de bouw is voorzien voor eind 2019/begin 2020.


Speeddaten voor 45+ bij De Heerekamer

Lisse n Ben je op zoek naar een vriend of vriendin om erop uit te gaan? Breng je graag een bezoek aan een festival, stad of bioscoop, maar weet je zo snel niet wie je mee vraagt? Heb je zin om deze zomer mooie fietstochten of wandelingen te maken of wil je graag eens buiten de deur een bakkie of een borrel doen? Zoek je contacten in de buurt om samen te tuinieren, te koken of te sporten? Geef je dan op en kom op 13 mei naar restaurant De Heerekamer, Heereweg 200, en doe mee met speeddaten.

Vooraf aan het speeddaten serveert restaurant De Heerekamer een heerlijke daghap. Het is mogelijk om vooraf gebruik te maken van de daghap om vervolgens mee te doen aan het speeddaten. Het evenement begint om 18.30 uur met de daghap en om 19.30 uur start het speeddaten.

Gezellige avond

Elk duo krijgt 5 minuten de tijd om elkaar beter te leren kennen en daarna schuift één van de twee door. Na de speeddate-rondes is er nog voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen tijdens de borrel. Het belooft een hele gezellige avond te worden die tot 21.30 uur duurt.

Ontmoet nieuwe mensen om leuke dingen te ondernemen

Hierbij nodigt de organisatie iedereen van 45+ uit om nieuwe mensen te ontmoeten en te kijken wat er wellicht voorkomt uit de eerste ontmoeting. Aanmelden voor deze avond is nodig in verband met een beperkt aantal plekken. Niet aanschuiven voor de daghap, maar wel meedoen aan het 'speeddaten' is natuurlijk ook mogelijk.

Meedoen en genieten van de daghap kost 12,50 euro, inclusief één drankje. Meedoen, maar de daghap overslaan kost 5 euro, inclusief één drankje.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 5 mei bij Dionne Scheepmaker, d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-453 315 45.