Drukke Pasen voor Keukenhof

TOERISME n Keukenhof heeft in vier dagen ruim 200.000 bezoekers verwelkomd. Het was tijdens het paasweekend extreem druk in Keukenhof. Er was vooral veel belangstelling van Nederlandse gezinnen.

Op de parkeerterreinen van Keukenhof stonden overdag veel campers geparkeerd. 80 procent van de bezoekers kwam zoals gebruikelijk uit het buitenland. "De combinatie van de schitterende bloei in het park, de bloeiende bollenvelden in de streek en het zonnige weer heeft er voor gezorgd dat Keukenhof extreem drukke paasdagen heeft gehad", stelt Bart Siemerink, directeur Keukenhof. De Bollenstreek en de kust zijn met Pasen toeristische hotspots. Er kwamen grote aantallen bezoekers met het openbaar vervoer via Schiphol, Leiden, Haarlem en vanaf de extra opstapplaatsen Amsterdam RAI metrostation en Hoofddorp naar Keukenhof. Via de media werd aangegeven dat de wegen rond Lisse vol stonden en dat mensen beter niet naar Keukenhof konden komen, omdat het parkeerterrein helemaal vol was.


Slechts één keer Eetcafé Salvatori

ETEN n Team Rob trapt op woensdag 1 mei af bij Eetcafé Salvatori aan de Wagenstraat 33. En bij gebrek aan kookteams blijft het daarbij.

Hopelijk is het een dusdanig hoogstandje van Rob en zijn hulptroepen dat de gasten er een hele maand mee vooruit kunnen. Kom genieten en ontspannen en vergeet niet uw mok mee te nemen! Zaal open vanaf 17.30 uur, maaltijd: 18.00-19.30 uur. Kosten: volwassenen 5 euro en kids t/m 12 jaar 3 euro. Aanmelden eetcafé: op maandag bij Anneke Boogerd: 06 41970366. Buurtbewoners bellen tussen 08.30 - 09.00 uur, vrije aanmelding: 09.00 - 09.30 uur, maximaal twee aanmeldingen per keer.